Over ons

Merciyes design agency

WE ♥ YOU ! WEBDESIGN MARKETING DESIGN

Merciyes design agency is een Full-service Reclamebureau, dat graag al jouw zaken betreffende internet van je overneemt. Wij zijn gevestigd in Leerdam. Wij helpen je jouw onderneming een succes te maken door een professionele huisstijl voor je te ontwerpen. Deze huisstijl laten we goed aansluiten bij het gedachtengoed en de uitstraling van jouw onderneming. Wij zorgen voor een visueel aantrekkelijke website die prima te bezoeken is via computer, tablet en telefoon. Uiteraard zorgen we voor een slimme betaalbare online marketing dat het werven van nieuwe klanten zal vergemakkelijken.

Met onze ruim 13 jaar ervaring hebben wij een uitgebreide kennis opgedaan om bedrijven van online oplossingen te voorzien. Wij houden de ontwikkelingen op het web scherp in de gaten en gaan daarin mee met het bieden van de beste mogelijkheden om te zorgen voor een succesvolle online marketing voor jouw bedrijf.

ONZE AANPAK.

Wanneer je contact met Merciyes design agency hebt opgenomen gaan we eerst in gesprek om vast te stellen wat jouw doelen, doelgroep en gewenste resultaten zijn. Aan de hand hiervan stellen we een stappenplan op en leggen we jou dit voorstel voor. Wanneer je akkoord gaat met ons voorstel gaan we aan de slag met het ontwerpen en ontwikkelen van het plan. Om tot een eindresultaat te komen waar jij tevreden mee bent zullen we tussentijds de stand van zaken met je bespreken.
1. Planning
2. Visualisatie
3. Realisatie
4. Opleveren

WAAR WIJ IN GELOVEN

Onze kracht ligt op het gebied van digitale producten. We houden ons bezig met het bedenken, ontwikkelen en optimaliseren van onder andere websites, webshops en apps. Wij kunnen je bijstaan gedurende het hele proces van het bedenken van de strategie tot en met de uitvoering. Geef je wensen aan ons door en wij zorgen voor een geschikte oplossing.
Onze mening is dat iedere website grote ambities moet hebben, maar dat er klein moet worden begonnen. Wij zijn ervan overtuigd dat een website geen kant-en-klaar eindproduct is, maar een proces dat tijd nodig heeft om te groeien.

SAMENWERKING GELOVEN

Een goede website maken we samen met jou. Wij leiden het project, maar om dit goed te kunnen doen hebben we jouw input nodig. Daarom maken onze opdrachtgevers deel uit van het projectteam. Wij geloven in samenwerken op de lange termijn.
Deze samenwerking vraagt inzet van alle partijen. Naast het bouwen en opleveren van de website, denken we met je mee over onder andere uitbreiden en optimaliseren.