Online

website.

Een website laten maken voor een habbekrats? Daarvoor moet je niet bij ons zijn. De bezoekers van je website moeten een geweldige ervaring hebben, vinden wat ze zoeken en eenvoudig hun doel kunnen bereiken. Want dat hebben ze, een doel. Weet jij al wat het is? Het begint allemaal met een strategie en een ontwerp.

webshop.

Direct online bestellen is enorm populair. Durf ook te groeien met e-commerce. Of je nu een nieuwe webshop wilt of toe bent aan vernieuwing, schuif eens bij ons aan. We hebben altijd een goede oplossing voor jouw bedrijf. Onze webshops spelen in op de wensen van je klant en zijn natuurlijk vindbaar, snel en aantrekkelijk.

koppeling.

Nooit meer lijstjes overtypen! Een koppeling is de gouden schakel tussen je website en je boekhoudpakket. Productinformatie hou je nog maar op 1 plek bij. Online bestellingen worden automatisch verwerkt in je administratie. Dat scheelt echt een hoop werk. Zo blijft er meer tijd over om te ondernemen (of voor de vrijdagmiddagborrel).

technisch maatwerk.

Heb je een goed idee, maar weet je niet welke techniek daarbij past? Ontwikkel dan je eigen applicatie om kosten te besparen, service te verbeteren of processen te perfectioneren. Heb je geen idee? Dan hebben wij er nog wel een paar.

Jouw uitdaging is onze inspiratie. Samen gaan we voor het beste resultaat. Deze klanten hebben het lef om ervoor te gaan

Bel ons

Merciyes design agency
0345 – 23 40 20

Marketing & Online afdeling
0345 – 23 40 20

Mail ons

Algemeen
info@merciyes.nl

Support
support@merciyes.nl

Contact

Heeft jouw organisatie ambitie en wil je investeren in je merk, marketing en online? Wil je geïnspireerd worden met nieuwe ideeën?

Klik hier..