Marketing

marketingstrategie.

Wat is jouw doel? Nee, geen bullseye, maar wat wil jij bereiken met jouw bedrijf? Het mag best gewaagd zijn, we houden wel van een uitdaging. Samen bepalen we hoe we daar gaan komen. Het hoeft niet in een dag. Met een marketingstrategie zetten we de juiste stappen. We kiezen voor acties die echt effect hebben of proberen juist iets totaal nieuws.

gewoon doen.

Nu is het tijd voor actie! Niet effe een tekstje op Facebook knallen. Het moet iets spannends, iets eigens in zich hebben. Jouw unieke merk verweven we in sprekende beelden en heldere teksten. Deze zetten we in bij de campagnes die we gekozen hebben. Of dat nou een direct mail is of een Google advertentie.

analyse.

Even een moment van bezinning, yin yang, zen, hoe je het ook wilt noemen. Marketing is namelijk geen doel op zich. We bekijken het effect van de campagnes aan de hand van harde cijfers. Tijdens een goed gesprek maken we opnieuw keuzes. Waar gaan we mee door, wat gaan we verbeteren en waar kunnen we beter mee stoppen?

zoekmachine marketing.

Op nummer 1 staan in Google, wie wil dat nu niet? Maar wat mag het kosten en wat wil je daarmee bereiken? Wij durven kritisch te kijken naar jouw budget en doelstellingen. Dan pas geven we een advies waar je ook echt iets aan hebt. Want er zijn ook alternatieven. En, mooi meegenomen, we voeren het ook nog voor je uit!

Jouw uitdaging is onze inspiratie. Samen gaan we voor het beste resultaat. Deze klanten hebben het lef om ervoor te gaan

Bel ons

Merciyes design agency
0345 – 23 40 20

Marketing & Online afdeling
0345 – 23 40 20

Mail ons

Algemeen
info@merciyes.nl

Support
support@merciyes.nl

Contact

Heeft jouw organisatie ambitie en wil je investeren in je merk, marketing en online? Wil je geïnspireerd worden met nieuwe ideeën?

Klik hier..