Merk & identiteit

merkstrategie.

Even terug naar de kern. Wie ben je, waar sta je voor en waar wil je met je bedrijf naar toe? Wij noemen dit het ‘merkdenken’, het positioneren of aanscherpen van je merk. Samen bepalen we waarmee jouw merk zich onderscheidt.

merkuiterlijk.

In sfeer, tekst, beeld en huisstijl leggen vast wat jouw organisatie uniek maakt. Laten we de positieve en aantrekkelijke kant benadrukken!

creatief concept.

Nu gaan we het grote idee creatief neerzetten. Zo ontwikkelen we een ‘haakje’ dat perfect past bij het bedrijf of merk. Daarmee claimen we een unieke propositie die van belang is voor het uitgroeien van het merk.

van concept naar middelen.

Heb je eenmaal die onderscheidende look and feel en dat unieke logo, dan wil je die natuurlijk overal laten terugkomen. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij regelen het! Van online campagne tot vrachtwagenreclame en van krantenadvertenties tot zwembandjes.

Jouw uitdaging is onze inspiratie. Samen gaan we voor het beste resultaat. Deze klanten hebben het lef om ervoor te gaan

Bel ons

Merciyes design agency
0345 – 23 40 20

Marketing & Online afdeling
0345 – 23 40 20

Mail ons

Algemeen
info@merciyes.nl

Support
support@merciyes.nl

Contact

Heeft jouw organisatie ambitie en wil je investeren in je merk, marketing en online? Wil je geïnspireerd worden met nieuwe ideeën?

Klik hier..